Paul Van Dyk otvara Papaya Day & Night 2009

PAUL VAN DYK, izvođač nominiran za prestižnu nagradu Grammy 2003. godine, otvara najveći klupski ljetni festival Papaya Day & Night 2009 u klubu Papaya!

Njemački genijalac osvaja publiku širom svijeta već više od 15 godina svoje karijere, a sutra u poslijepodnevnim satima slijeće privatnim avionom na zadarski aerodrom. Paul Van Dyka do kluba Papaya dovest će dva modela Toyota Land Crusera V8 koji će mu biti na raspolaganju za vrijeme njegova boravka. Njegovi nastupi ispunjeni su live instrumentima, a specijalno za Papaya Day & Night Summer festival Dyk će svirati uživo na klavijaturama. Ulaznice za njegov nastup u vrlo kratkom roku planule su mjesec dana prije samog nastupa, a organizatori su osigurali još jednu porciju ulaznica za sve koji svoju nisu na vrijeme osigurali. Ulaznice za ostale dane potražite na info pultu ulaza kluba.

Iznimno zahtjevna produkcija, zvuk i svjetlosni efekti upotpunit će doživljaj petog izdanja Papaya Day & Night Summer 2009 festivala do samog perfekcionizma. Paul van Dyk jedan je od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice. Najpopularniji glazbeni časopis, DJ MAG, u 2008. g. proglasio ga je trećim DJ-em svijeta.

Nominiran za nagradu Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent, Dyk dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 15 godina. Pojavljuje se na najvišim mjestima  glazbenih top ljestvica diljem svijeta, a njegovi nastupi u pravilu su vezani za najveće svjetske glazbene manifestacije.

Prošlogodišnji Day & Night festival okupio je zavidnu brojku od 20.000 gostiju, a dok se za peto izdanje festivala očekuje rekordan broj posjetitelja. VIP dio kluba za nastup Paul Van Dyka rezerviran je do posljednjeg mjesta.

Dan kasnije na središnjoj pozornici kluba publiku će zabavljati odlični Funkerman, kojemu će ovo biti prvi nastup u sklopu Papaya Day & Night Summer 2009 festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.