Peggy iz Bračnih voda snimljena u javnosti nakon dugo vremena

Foto: Profimedia/Press

Katey Sagal, koja se proslavila ulogom Peggy Bundy u seriji Bračne vode, posljednjih godina rijetko je viđana u javnosti.

Američka glumica sada je snimljena u ležernom izdanju u Los Angelesu dok je išla na ručak s prijateljicom.  

Dobila ulogu u Netflixovom hitu One Piece

Nedavno je potvrđeno da će Katey u drugoj sezoni Netflixove hit-serije One Piece glumiti dr. Kurehu. Jamie Lee Curtis je prošle godine izjavila da bi htjela glumiti dr. Kurehu, zbog čega joj je Netflix odlučio ponuditi ulogu.

No, izvršni producenti serije Marty Adelstein i Becky Clements potvrdili su da je glumica morala odustati od projekta jer joj raspored nije dopuštao toliki angažman. Tada je uletjela Katey.

Katey je nakon uloge crvenokose Peggy imala nekoliko epizodnih uloga u kriminalističkim serijama, posudila je svoj glas Leeli u Futurami i glumila u još nekoliko serija, kao što su Besramnici, Sinovi anarhije i The Conners. Pojavila se i u Netflixovoj seriji Ubojite prijateljice, u kojoj glavnu ulogu ima njena kolegica iz Bračnih voda Christina Applegate.

Sinovi anarhije

Iza sebe ima tri propala braka s Freddiejem Beckmeierom, Fredom Lombardom i bubnjarom Jackom Whiteom, s kojim ima dvoje djece, Jamesa i Saru, a od 2004. udana je za redatelja Kurta Suttera, s kojim ima kćer Esmu Louise.

2021. ju udario automobil

Katey je 2021. završila u bolnici nakon što ju je udario automobil dok je prelazila cestu u Los Angelesu. Vozač je skretao lijevo na raskrižju, ali navodno nije vidio Katey koja je prelazila cestu i udario ju je. Odmah je izašao iz automobila da provjeri je li glumica dobro. 

Sagal je prevezena u lokalnu bolnicu nakon nesreće kako bi joj se pružila potrebna pomoć. Glumica nije imala ozljeda opasnih po život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.