Penelope Cruz na premijeri zablistala i pozirala u zagrljaju Mickeyja Mousea

PENELOPE CRUZ je na premijeri novog nastavka "Pirata s Kariba: Na čudnoj plimi" pozirala u zagrljaju Mickeyja Mousea. Lijepa glumica je zablistala u crnoj haljini s otvorenim ramenima i dekolteom, a pokazala je i odličnu liniju nekoliko mjeseci nakon rođenja sina. Kada je snimala film, bila je trudna, pa su neke scenu morale biti promijenjene zbog sigurnosti djeteta.

Premijera filma je održana u Disneylandu, a na njoj je, naravnom, bio i Johnny Depp, poznati kapetan Jack Sparrow iz filma. Glumac škrt na osmijehu ipak je spremno pozirao, a nedavno je otkrio i detalje sa snimanja filma. Kaže da su se odlično zabavili, a Penelope ga je potpuno fascinirala. Misli da je predivna žena, odlična glumica i majka.

Na premijeru hita o piratima stigle su i druge brojne poznate holivudske zvijezde. Eva Longoria je izabrala jednostavnu bijelu haljinu, a stajling je upotpunila crvenim cipelama. Na premijeri su bili i Kirstie Alley, Emma Roberts, Teri Hatcher, Emerson Hatcher, Jodi Foster, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Keith Richards, Geoffrey Rush te brojni dugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.