Petar Grašo sutra zatvara koncertnu sezonu u Petru Panu

Foto: Facebook

SPLITSKOM pjevaču Petru Graši pripala je čast sutra navečer, u petak 12. kolovoza, zatvoriti koncertnu sezonu u popularnoj diskoteci Petar Pan u Makarskoj. Nakon više od mjesec dana ludih koncerata gdje su se svakih par dana na open-air pozornici Petra Pana izmjenjivale neke od najvećih zvijezda iz regije, popularni splitski pjevač svojim već tradicionalnim koncertom izazvat će nesumnjivo euforiju kod starih i mladih.

Više od deset godina njegova publika rijetko ga je viđala na pozornici jer se zatvorio u studio i posvetio skladateljskom radu, no otkad je pretprošle i prošle godine izbacio dva mega hita "Ostat ću uvik isti" i "Moje zlato", Grašo se suvereno vratio na koncertne pozornice. Sada rastura i postao je trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih muških izvođača.

Bit će stoga sutra prilika da publika zajedno s Grašom zapjeva kako ove nove hitove, tako i njegove pjesme iz 90-tih godina koje su obilježile tadašnju hrvatsku pop scenu, a i danas su rado slušane na svakom tulumu, pogotovo u Dalmaciji.

Sutrašnji koncert počinje točno u ponoć, trajat će dva sata, budući da se radi o zatvaranju koncertne sezone, Grašo ovom prigodom najavljuje i posebne goste iznenađenja na bini kako bi ova večer publici ostala u posebnom pamćenju.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.