Petra i Stjepan Božić nadaju se da će posvojiti dijete

Foto: Instagram

PRIJE osam mjeseci bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga Petra postali su roditelji malene Emme.

Petra je majka 12-godišnjeg Lucasa i 8-mjesečne djevojčice, a sad je priznala da želi posvojiti dijete.

"Prvi put sam sa suprugom o posvajanju razgovarala prije godinu dana", rekla je za Story, dodavši da je tada kao trudnica bila pod utjecajem hormona, a na TV-u je gledala prilog o djeci bez roditeljske skrbi koji ju je uzrujao.

>>Žena Stjepana Božića: Ne razumijem potrebu da me uvjere da nisam lijepa ni pametna

"Poslala sam Stjepanu poruku da jako želim posvojiti dijete. On se na to nasmijao i rekao mi da prvo rodim našu Emmu, a da ćemo onda razmišljati o posvajanju. Ali i da se nada da ćemo imati financijske uvjete da mi tu želju ostvari", rekla je.

"Naša bliska prijateljica je posvojila dječaka iz Afrike prije godinu i pol te smo jako vezani uz njega. Srce nam naraste za dva broja kada vidimo kako odrasta u domu punom ljubavi. A moglo je biti posve drugačije", dodala je.

Istaknula je da nema osjećaj da smo kao društvo dovoljno senzibilni i empatični te spremni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

>>Žena Stjepana Božića: Trpim maltretiranje već dvije godine, tražit ću pomoć države

"Ne znam zašto institucije ne odrađuju brže i kvalitetnije svoj posao te zašto se tako malo djece posvoji na razini godine. A nije da nema roditelja koji žele posvojiti i imaju za to sve preduvjete", rekla je.

Pročitajte više