Pišek odgovara hejterima: "Bolje biti na dan bogat, nego cijeli život siromašan"

Video: Index

NIKOLINA PIŠEK ovotjedna je sudionica Indexovih Paprenih komentara, projekta u sklopu kojeg će poznate Hrvatice i poznati Hrvati čitati komentare trolova i hejtera te odgovarati na njih.

"Ima li ijedna da je seksi bez botoksa, filera, silikona... Dajte nam prirodnu ljepoticu, lako je biti lijep uz sva pomagala", komentar je Ive koji je zbunio Nikolinu. "Pa ja ne znam je li ovo kompliment ili je ovo objeda ili optužba. U svakom slučaju, ako je riječ o meni, onda sam nazvana lijepom pa makar i uz pomoć svih pomagala pa onda prihvaćam to, kao okej je. Hvala", odgovorila joj je.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Nikolina Pišek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Zrinka joj je poručila: "Kraljice, sve dedi uzmi." "Okej...", nasmijala se Nikolina pa dodala: "Zrinka, kada bi to sve tako... Uglavnom, ja možda ne vjerujem toliko u pravosuđe, ali u pravdu svakako da. Jednog dana će se stvari iznivelirati i posložiti onako kako bi trebale biti, u to sam sigurna."

Ima li Nikolina OnlyFans profil?

"Čudi me da onaj njen OnlyFans profil još ne donosi dovoljno para", napisao je Hrvoje_Nemanja. "Zna li on nešto što ja ne znam?" zapitala se Nikolina pa objasnila: "Ne donosi jer ga nemam naprosto, ali, eto, razmislit ću o savjetu."

Netko pod imenom Conto Bokos ostavio je komentar: "Uf što je dobra, top." Nikolina mu je kratko odgovorila: "Pa hvala."

"Koliko plastike... Od tebe bi se i granata odbila...", naveo je jedan Mile. "Ovo je prvenstveno veliko nepoznavanje fizike. Ja ne znam koja to plastika odbija granate, ali možda Mile zna nešto što mi ne znamo. Dobro, ako sam bulletproof, nije to loše", našalila se Nikolina.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Nikolina Pišek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Marin je komentirao: "Ristović ima više ukazanja u medijima nego stožer na vrhuncu epidemije..." Ovaj je komentar nasmijao Nikolinu. "Duhovit je, ostavio me poprilično bez teksta. Da", odgovorila je.

Što se babi snilo...

"Zašto se nije zaposlila u Srbiji, znam da je RTL srpska TV, ali ipak se ona naučila živjeti među opančarima", opisao je netko pod korisničkim imenom Broj 1. Nikolina je rekla da joj se čini kako neki od komentatora imaju više velikosrpskih ideja od srpskih radikala. "RTL srpska televizija? Ne bih rekla, ali dobro. Jednog dana možda, tko zna", navela je.

Neki Edin je napisao da je "šteta što se Nikolina malo zgajbala". Ona je poručila da nije sigurna koje je značenje glagola "zgajbati se", ali da će to shvatiti kao kompliment. "Što god da je 'zgajbati se', pretpostavljam da je nešto ružno, a ja sam se malo, pa onda hvala", opisala je.

"Taj koji završi na ulici, ne može ići na Maldive", naglasio je jedan Božidar. "Pa logično. To je rečenica kao da je iz Alana Forda. Bolje biti jedan dan bogat nego cijeli život siromašan. Je li tako? Pa to je to", zaključila je Nikolina.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Nikolina Pišek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Ivan je napisao: "Ja bi ju rado poje** i onda to ponovio." "To ćemo naprosto staviti na hold. Može? Jer, ovaj, što se babi snilo, to se babi, je li, htjelo ili kako je to išlo. Uglavnom, nije baš da što baba ili deda sanjaju da to uspiju i dobiti", odgovorila je Nikolina.

Udomljavanje i sarma

"Neka mi se javi. Udomit ću ju. Ako zna kuvat sarmu i čistit", naveo je netko pod imenom Desotonizirani Srbin. "Još jedan udomitelj", nasmijala se Nikolina. "Je li oni znaju da postoji Dumovec? Tamo mogu učiniti neko dobro djelo. U mom slučaju vidim da se ne radi toliko o altruizmu nego o potrebi za kadrom za kuhanje i čišćenje. To se plaća inače, Desotonizirani Srbine, a znam kuhati sarmu i znam čistiti, ali eto. To radim za sebe, okej?" dodala je.

Milica je poručila Nikolini da se drži i da joj želi da sve u životu sredi i mirno živi sa svojim djevojčicama. "Pa što tu komentirati, hvala, gospođo Milice. Jedna od rijetkih koja... Ma zapravo nije jedna od rijetkih. Ima ih koji razumiju situaciju, koji su empatični. Ima i empatičnih Hrvata", kazala je Nikolina.

"Sa slika joj vrišti samodopadnost", komentirao je jedan Vasko. "Tko sam ja da ovaj... Mislim, ako Vasko to tako doživljava, onda on vjerojatno to tako doživljava. Ja mislim da nisam baš toliko samodopadna osoba, ali ok. Dobro, potrudit ću se da poradim na tome", navela je Nikolina.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Nikolina Pišek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Nikolina kao blagajnica?

Toni je napisao da je Nikolina cijeli život bila popularna, medijska ličnost i svi su znali za nju. "Ja sam mislio da je ona zaradila velike pare. Kako to da sad nema ni kinte, da nema od čega živjeti? Ništa ne kužim", poručio je. "Ma neka ostane on u blaženom neznanju. Zaista nemam potrebe, nisam još politički aktivirana pa ne moram svoje imovinske kartice stavljati na dispoziciju, odnosno pregled javnosti", kazala je Nikolina.

"Ako nemaš di, dojdi k meni", pozvao ju je neki Slobodan. "Pa hvala, Slobodane, zaista sam u velikom iskušenju, ali pokušat ću se suzdržati još neko vrijeme. U svakom slučaju, hvala na velikodušnom prijedlogu da dođem k tebi", rekla je Nikolina.

Opet ju je dočekao komentar Vaska: "Na blagajnu s njom." Nikolina mu je rekla da nijedan posao nije manje vrijedan niti bi se trebao manje cijeniti od drugih poslova. "Nije isključeno da jednog dana, zašto ne, ali ovaj... Zasad imam neke druge planove i neke druge smjernice u životu koje pratim. U svakom slučaju, imat ću na umu pa nek ostane u pričuvi", zaključila je Nikolina.

Sviđaju vam se naši Papreni komentari? Pripremite se, stiže još...

Pročitajte više