Pjevač zaustavio koncert zbog incidenta u publici: "Ti si kukavica, miči se odavde"

Foto: Profimedia

COUNTRY pjevač Scotty McCreery nastupao je na sajmu u Coloradu, no iznenada je prekinuo koncert kad je ugledao da je muškarac iz publike napao ženu.

"Ovo neću dopustiti. Tko je to upravo udario ženu? Policija, zaštitari? Je li ona dobro? Maknite ga odavde. Na mom koncertu? Što radiš?" rekao je pa publici poručio da obavijeste policiju ako znaju tko je to učinio. 

@entertainmenttonight Scotty McCreery kicks a man out of his concert for hitting a woman in the crowd #scottymcreery #coloradostatefair #countrymusic ♬ original sound - Entertainment Tonight

"Ovo je totalno neprihvatljivo. Tko god da si, ti si definicija kukavice jer samo oni udaraju žene. Odlazi odavde", poručio je glazbenik pa nastavio s koncertom. 

Snimka se proširila društvenim mrežama, a brojni pratitelji pohvalili su reakciju 30-godišnjeg glazbenika, koji se proslavio kad je 2011. pobijedio u showu Američki idol.  

Iz organizacije nisu htjeli otkriti detalje te su naveli da je istraga u tijeku. "Možemo potvrditi da se incident dogodio na koncertu glazbenika. Muškarac je napao ženu, a McCreery je zaustavio koncert", izjavila je direktorica komunikacija Odjela za agrikulturu u Coloradu Olga Robak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.