Lizzo ne želi tradicionalnu vezu: "Nemojmo to zvati monogamijom"

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Lizzo rekla je kako je tradicionalne veze plaše i da može zauvijek voljeti nekoga u vezi koja nema pravila, prenosi Lad Bible. "Veze koje traju deset godina me plaše, ali ljubav je vječna. Mogu nekoga voljeti zauvijek", izjavila je Lizzo. 

"Monogamija je klaustrofobična"

Američka pjevačica pravog imena Melissa Viviane Jefferson u intervjuu je rekla da je monogamija plaši: "Po meni je monogamija klaustrofobična, vjerojatno zato što postoje određena pravila" te potom nastavila: "Čak i poliamorija ima pravila. Ne želim nikakva pravila."

Priznanje možda neće biti novost za njezine fanove jer se ova poznata pjevačica ne libi javno flertovati s drugim slavnim osobama na internetu poput Harryja Stylesa i Chrisa Evansa. U emisiji se dotaknula i svog trenutnog partnera Mykea Wrighta te istaknula kako su se poznavali i prije 2019. godine. Naime, te godine počela je rasti njezina globalna popularnost izlaskom trećeg albuma Cuz I Love You.

Moj partner znao me prije slave

"Imam iskrene ljude oko sebe kojima je stalo do Melisse. Svi s kojima sam bliska su me znali i prije moje popularnosti. Čak i muškarac s kojim sam trenutno, bili smo prijatelji prije 2019.", rekla je pjevačica. Nagrađivana umjetnica izjavila je da ju je pronalazak ljubavi doveo na zdravije, sigurnije, sretnije mjesto.

Na pitanje što bi učinila da njezin partner izričito želi monogamnu vezu, odgovorila je: "I dalje to možemo imati, samo nemojmo to zvati monogamijom." Lizzo je objasnila da se na kraju dana njezina veza s Wrightom temelji na njihovoj ljubavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.