Pjevačica na srpskoj verziji Dore nastupala s krilima poput Roka

Screenshot: RTS

ROKO BLAŽEVIĆ izazvao je mnogo komentara zbog nastupa s krilima na Dori, no čini se da njegov tim nije bio jedini koji je zaključio da bi anđeoska krila na pozornici mogla dobro proći na Eurosongu.

Sinoć je održana prva polufinalna večer Beovizije, srpskog pretkvalifikacijskog natjecanja za pjesmu Eurovizije, a jedna od natjecateljica pojavila se s anđeoskim krilima. Eleonora Lav Jovanović svoju je pjesmu "Samo lagano" izvela noseći krila na leđima.

Tijekom nastupa krila je skinula i nastavila nastup okružena pjevačicama. Ipak, za razliku od Rokovih, njena krila nisu uspjela privući pozornost glasača pa se ipak nije plasirala u finale izbora te su tako njene šanse za nastup na Eurosongu propale.

Srpski predstavnik na Eurosongu znat će se 3. ožujka.

"Za sve one koji nisu znali – Rokov vizualni identitet, pa i famozna krila – osmislio je poznati talijanski dizajner Marco Falcioni, koji se pobrinuo i za moj 'My friend' izgled. Roka je, sukladno pjesmi i poruci koju ona nosi te u kontekstu cijelog kreativnog koncepta, zamislio kao anđela-superheroja. Roko obožava svoja krila, kaže da mu daju snagu. Da mu kojim slučajem smetaju, odmah bismo ih maknuli, bez premišljanja", objasnio je Houdek.

"Dragi moji, anđeoska krila su podigla veliku prašinu i događa se upravo ono što smo željeli – cijela Europa priča o našem Roku. Savršen i kreativan PR koji je, usput rečeno – skoro pa besplatan, a to nije nevažno za naše skromne budžete... Vjerujte našem dream teamu, znamo što radimo", rekao je Jacques nakon Rokovog nastupa

Inače, Rokova pobjeda pokrenula je raspravu u hrvatskoj javnosti.

Mnogi gledatelji HRT-a su nakon Dore komentirali krila s kojima Roko nastupa. "Previše isforsirana pjesma, gdje je cilj bio pokazati glasovne mogućnosti. Pjesma mora biti više od glasa, u ovom slučaju to nije. A krila, koja su gotovo veća od njega, su nakaradna", bila je samo jedna od reakcija.

Niže možete pogledati što su Jacques i Roko rekli za Index nakon pobjede na Dori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.