Pjevačica šokirala priznanjem: Prvi put sam se seksala sa sedam godina

Foto: Guliver Image/ Getty Images

PJEVAČICA Carly Simon u intervjuu za magazin People otkrila je da je prve seksualne odnose imala kad je bila stara tek sedam godina. Tvrdi da ju je iskoristio obiteljski prijatelj, koji je u to vrijeme bio tinejdžer.

"Bilo je odvratno. To je na dugo vrijeme promijenilo moj pogled na seks", rekla je.

Simon, koja je nedavno otkrila kome je posvećena pjesma "You're So Vain", otkrila je da je ispričala svojim sestrama što joj se događalo, no one joj nisu vjerovale. Da je cijelo vrijeme govorila istinu shvatile su kad im je pokazala kopiju svojih memoara "Dječaci na drveću".

"Nijedna od njih nije bila svjesna što mi se dogodilo. Rekla sam im prve godine kad se to događalo, no one su mislile da samo pokušavam biti poput starijih djevojčica", ispričala je.

Danas 70-godišnja Simon priznaje da je mislila da je to prava ljubav pa je njihov odnos skrivala jer je željela da traje. Iako je ona vjerovala da je to bila ljubav, to je zapravo bilo zlostavljanje. Čini se da je njena majka shvatila što se događa, jer je dječaku jednog ljeta naprasno zabranjeno da dolazi k njima. Na kraju je izvukla šokantan zaključak.

"Bila sam shrvana jer sam mislila da je to prava ljubav. Mislim da se to događa s puno djevojaka, njihov libido nadilazi sve. Osjećate te stvari čak i kad imate devet ili deset godina. A ponekad postoji način da to izraze. Kladim se da se to događa češće nego što to znamo", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.