Pjevačice Katy Perry i Rihanna žarile i palile Pariškim tjednom mode



IAKO je posljednjih dana stalno viđamo kako vrijeme provodi s novopečenim dečkom, Katy Perry načas ga je ostavila u Londonu i požurila se na Pariški tjedan mode gdje se družila s kolegicom Rihannom na reviji Jeana Paula Gaultiera.

Gaultier je pokazao novu, "Ready to wear" kolekciju za proljeće/ljeto 2010. Svjetski poznatog dizajnera podržali su brojni prijatelji iz svijeta poznatih i slavnih, a među njima su bili i Catherine Deneuve i Janet Jackson. No, zvijezde večeri su i ovoga puta bile, ove, već spomenute, modno osviještene pjevačice, Katy i Rihanna, koje ni ovoga puta nisu razočarale svojim outfitom.

Ove dvije poznate mlade dame postale su jako bliske poslije zajedničkog odmora na Barbadosu u travnju ove godine. Katy je izjavila kako Rihannu smatra pravom prijateljicom, a takve je zaključuje jako bitno imati. Pogotovo sada, kada si je nabavila "problematičnog" dečka. Sve u svemu, ova modna revija ostala je, osim po dobrim kreacijama, zapamćena i po novopečenom prijateljstvu dviju ljepotica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.