Plastična&fantastična: La Toya Jackson se pretvorila u Michaela!

NIJE tajna da je La Toya Jackson s pokojnim bratom, osim prema glazbi i scenskom nastupu, dijelila i strast prema plastičnim operacijama, a više nije tajna, izgleda, ni činjenica da je s njima, baš poput njega, pretjerala. Ljudi koji je u posljednje vrijeme sreću, uključujući novinare i paparazze, primjećuju da La Toya svakim danom drugačije izgleda, i da sve više liči na pokojnog brata, vjerojatno zato što posjećuju ordinaciju istog plastičnog kirurga koji na licima obitelji Jackson fura uvijek istu špranjcu.

Ljubav prema plastičnoj kirurgiji La Toyi nije ohladila ni iznenadna smrt kralja popa koji joj je ujedno bio i brat; pogotovo zato što se nakon njegove smrti naveliko pisalo o tome kako su plastične operacije bile jedan od glavnih uzroka Michaelove depresije, uzimanja lijekova te u konačnici smrti. I sama La Toya je novinarima nekoliko puta isto naglasila, ali danas pokazuje kako na bizarnom i tragičnom primjeru unutar vlastite obitelji ne planira učiti.

La Toya je najstarija sestra u Jackson obitelji, showbiznisom se bavi od malih nogu; pjevala je s Michaelom u Jackson's 5, a nedavno je izjavila kako Paris Jackson, o kojoj skrbi zajedno sa svojim roditeljima, ima najviše predispozicija da krene obiteljskim stopama i nastavi bogatu showbiznis karijeru. Hoće li joj preporučiti kakve estetske korekcije nije poznato, ali da ih ljubi kao iskrivljenu sliku svoju i ptice na grani već odavno znaju. Dobili smo, čini se, novog Michaela, iz iste obitelji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.