Plenkoviću je jučer bio rođendan, pogledajte s kim ga je proveo

Foto: Josip Regovic/Pixsell

PREMIJER Andrej Plenković, kojem je jučer bio rođendan, poveo je sedmogodišnjeg sina Marija na premijeru predstave Ježeva kućica. 

Plenković je u zagrebačkom kazalištu Trešnja fotografima pozirao držeći za ruku Marija, koji je prošlog tjedna dobio mlađeg brata Ivana. Kod kuće je s mamom i malenim Ivanom ostala i četverogodišnja Mila. Premijerova supruga Ana Maslać Plenković prošlog je tjedna rodila malenog Ivana u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Da čekaju prinovu, saznalo se početkom veljače. 

"S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković treći put postati roditelji.

Uz dječaka Marija (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece", objavljeno je tad iz Plenkovićevog ureda.

Premijera Ježeve kućice privukla je brojne poznate osobe, među kojima je bila i Jelena Veljača. Ona je premijeru gledala s kumom Mateom Kotlar i njihovim kćerima.

Glumac Nikša Kušelj i fotografkinja Mara Bratoš na premijeru su poveli svoju jedinicu Pavlu.

Na premijeru su između ostalih došli i glumac Robert Kurbaša te lovkinja Morana Zibar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.