Ples sa zvijezdama: Ispao "mekani" Miro Ungar, Lani Banely prigovorili jer previše diže noge

MIRO UNGAR i Marija Stošić ispali su u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama. "Ugodno sam se zabavljao, mislim da nisam podbacio i razočarao, ali prvenstveno mislim da nisam razočarao svoju mentoricu koja me stalno hrabrila i govorila da bi mogli u paso doble, na kraju ipak nećemo. Svima želim puno uspjeha, ne mogu svi pobijediti", rekao je Miro nakon ispadanja. Večeras je pala i prva desetka, a dobio ju je Marko Tolja koji je oduševio svojom izvedbom tanga i dobio najveće ocjene.

Emisiju su otvorili Marija i Miro koji su otplesali tango. "Ovo je bio salonski tango. Pokret glave bi vam trebao biti oštriji, kad gledate Mariju previše ste 'soft'", rekao je Dinko Bogdanić, ali se Davor Bilman nije složio s njim: "Meni ste u nekim dijelovima bili previše 'hard'. Najviše me bode u oči raširena ruka na partneričinim leđima", rekao mu je Davor na što mu je Miro odgovorio: "Da mi ne pobjegne". Bilman mu je uzvratio: "Probajte sa dresurom. Imate ćete veću moć nad partnericom". Par je dobio ukupan zbroj ocjena 28 na što je Ungar doslovno skakao od sreće.

"U nekim dijelovima treba više pumpanja"

Lana Banely i Damir Horvatinčić "razbacali" su se po plesnom podiju uz jive, a u koreografiju su bili uključeni i elementi taekwondoa. "Impresioniran sam, imate odličnu mogućnost dizanja nogu", rekao je Elio Lani te dodao par primjedbi: "Trebate obilaziti oko Damira, kao maca oko plijena, ali ne smijete ga zagristi. U nekim dijelovima treba više pumpanja. Sve u svemu, haljinica je odlična". Dinko je također komentirao Lanine noge: "Bilo mi je previše dizanja nogu u tom plesu. Kad niste s Damirom gubite se pa jedva čekate da vam dođe pomoći i da dignete nogu. Stalno je ta noga u prvom planu". Par je dobio razočaravajućih 25 bodova.

Hrvoje Šalković ovog se tjedna posebno potrudio oko tanga što je primijetio i žiri. Milka im je rekla da nisu bili loši te da bi im dala medalju za smijeh. "Nadao sam se da ću izbjeći ovaj dio", komentirao je Bilman u šali. "Bilo mi je užasno teško, jer ovu pjesmu volim pa sam pokušavao uživati u pjesmi. Hrvoje nemojte nikad loviti cure na ples, probajte nešto drugo. Tango vam nije bio toliko strašan", zaključio je svoj komentar Bilman. Hrvoje i Lejla ovaj put su dobili ukupan zbroj ocjena 16 što je malo više nego prošli put.

"Dosta je bilo bočno, iza i sa strane. Bočna je pozicija bila dominantna"

Operna pjevačica Martina Tomčić nije se dobro snašla u jiveu, barem prema mišljenju žirija. "Priča u koreografiji je odlična, u stilu 'Kako upravljati muškarcima'. Tu ste se odlično snašli. Što se tiče plesa, srednje do loše", rekao joj je Davor, a Elio je imao prigovor na položaje u plesu: "Dosta je bilo bočno, iza i sa strane. Bočna je pozicija bila dominantna. Meni se sviše sviđa kad je u plesu muškarac-žena odnos". Dobili su ukupan zbroj ocjena 24.

Prvu desetku u ovoj sezoni zaradili su Marko Tolja i Ana Herceg svojim tangom. "Bili ste briljantni od početka do kraja. Figure su vam bile komplicirane za ovakvog showmana, ali dobro ste se snašli", primijetio je Elio. Najbolje ocijenjeni par večeras imao je ukupan zbroj ocjena 37.

"Lijepo je bilo vidjeti zadnju pozu u kojoj je skoro došlo do poljupca"

Živahni par Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić otplesao je jive u kaubojskom stilu, što se nije baš svima svidjelo. "Tu je bilo više svega nego jivea, kao rock'n'roll na divljem zapadu", rekao je razočarani Dinko i dao im vrlo nisku ocjenu te je par na kraju imao 24. boda.

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac u ovoj su emisiji došli na svoje i pokazali da pucaju na poziciju favorita. "Hrvoje, još jednom ste pokazali da od najtvrđeg, najtvrdoglavijeg i najsvojeglavijeg učenika možete nešto napraviti", komentirala je Milka, a pohvalio ih je i kritični Dinko: "Dočarali ste mi konačno večeras pravi tango. Koreografijom ste ispričali strast koja se rađala između vas dvoje tijekom cijelog plesa. Lijepo je bilo vidjeti zadnju pozu u kojoj je skoro došlo do poljupca". Davor je dao komentar u svom stilu. "Ako shvatimo tango kao igru 'da' i ne', vidi se da vi Jelena volite govoriti 'ne'", rekao je Bilman. Par je dobio ukupno 36 bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.