Pobjeda Antonie Dore Pleško posvađala gledatelje TLZP-a, navijali su za ovog izvođača

Foto: Press

DRUŠTVENE mreže su prepune komentara na prvu epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato. Pobjedu je sinoć odnijela Antonia Dora Pleško prerušena u Mišu Kovača. Gledatelje nije oduševila njezina izvedba. 

"Iskreno ježim se od Pleškice, nezasluženo skroz, ali mislim da će ona biti i pobjednica", "Volim Mišu Kovača,kralj muzike. Bravo za pobjednicu, ali večeras je trebao pobijediti Toma", "Pjevala je kroz nos. Toma je bio neusporedivo bolji", "Ma daj, Toma je bio puno bolji i originalniji", "Svi znamo da je samo jedan Mišo, ali to ne znači ako netko pjeva njegovu pjesmu da je i najbolji. Ovu malu znamo kako je došla na Supertalent, kako je dobila zlatni gumb.... Pa i zaključak je da ju netko jako gura", komentirali su na Facebooku gledatelji.

Tomislav Marić oduševio gledatelje kao Toma Zdravković

Puno komentara privukao je nastup Tomislava Marića, umjetničkog imena ToMa, koji je utjelovio Tomu Zdravkovića.

"Koji dobar glas, ajme, svaka čast", "Odličan Toma. Svaka čast i pohvale", "Skinuo ga skroz. Svaka čast, za mene večeras pobjednik", "U jednom momentu sam pomislila da je u pitanju playback... Svaka čast, glasom, stasom i imenom - Toma. Jedna od, ako ne i najbolja transformacija na TLZP dosad", "Upravo nastup za dušu.... Maska skinuta vrhunski, vokalno bez pogreške.... Kao i svaki puta kad čujem pjesmu Za Ljiljanu. Naježio sam se, bravo", pisali su. 

Neki su komentirali kako voditeljski par kojeg čine Igor Mešin i Filip Detelić treba hitno mijenjati. 

"Mijenjajte voditelje. Iritantni su do bola", "Voditeljima manje teksta i njihovog ubacivanja i to je to", "Meni su voditelji najlošija karika", bili su neki od komentara. 

 

Pročitajte više