Počele prijave za drugu sezonu Hrvatskog top modela

POČELE su prijave za sudjelovanje u drugoj sezoni showa Hrvatski top model, čije je zaštitno lice ove godine Vanja Rupena. Sve djevojke koje sanjaju da jednog dana prošeću modnim pistama ili stanu pred fotobjektiv mogu se prijaviti na web adresi www.topmodel.rtl.hr.

Bivša Miss Hrvatske Vanja Rupena, koja je u inozemstvu ostvarila zavidnu modnu, ali i voditeljsku karijeru, svojim će iskustvom, savjetima i kritikama u novoj sezoni usmjeravati i voditi nove mlade nade svijeta mode. "U svijetu mode i poslu kojim se bavim postoje razne kušnje i opasnosti kojima smo možda izložene i više nego ljudi u drugim poslovima. Iz osobnog iskustva znam da je važno ostati svoj. I kada sam bila u trenucima najveće slave, ali i kada stvari nisu išle baš onako kako sam htjela, željela sam ostati s obje noge čvrsto na zemlji", kazala nam je na predstavljanju projekta Vanja, koja smatra kako je za uspjeh, osim ljepote, važan i karakter.

"Ono što bih ja mogla sugerirati curama je to da u samom početku budu skromne, da budu odgovorne prema poslu i da se ponašaju kao profesionalci, a mi smo tu da im u tome pomognemo. Ljepota i fizičke karakteristike jesu najvažnije, ali važan je i karakter. Treba biti karakterno čvrst", navela je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.