Počelo snimanje audicija za novi Supertalent

Foto: Press

POČELO je snimanje audicija za 10. sezonu Supertalenta.

Četveročlani žiri ponovo čine Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek.

"Ovogodišnje audicije donose kombinaciju nevjerojatnih, emotivnih i šokantnih trenutaka - u pitanju je recept za vrhunsku zabavu koju će gledatelji ove jeseni obožavati. Do tada, ono što mogu otkriti jest da ćemo ove godine u emisiji imati sadržajne novitete koji će cijeli show dovesti na novu razinu, a u skladu s time, naravno, dolaze i raskošne kreacije kojima ćemo sa stilom obilježiti sezonu koja je za sve nas baš posebna", najavljuje Maja Šuput.

"Mislim da će 10. sezona nadmašiti sva očekivanja, donoseći ne samo iznimne talente već i snažne priče o strasti i hrabrosti pojedinaca koji slijede svoje snove", tvrdi Fabijan.

"Audicije predstavljaju srce Supertalenta, a talenti iz svih krajeva naše zemlje dolaze kako bi pokazali svoje vještine. Ova sezona će po mnogočemu biti upečatljiva, pa se zaista radujem svim uzbuđenjima i iznenađenjima koje će nam donijeti", otkriva Martina Tomčić, koja se može pohvaliti najduljim stažem u žiriranju.

"Stvarno se veselim novim kandidatima i praćenju njihovog rasta i razvoja na pozornici jer je upravo to jedna od najvećih čari ovog showa", zaključuje Davor Bilman.