Počelo snimanje Survivora: Kandidate s povezima preko očiju helikopteri spustili - usred ničega!

JUČER je u Kostarici započelo snimanje regionalnog celebrity "Survivora", kojeg RTL Televizija snima u suradnji sa srpskom Prvom TV. Imena 20 sudionika ovog popularnog reality showa i dalje službeno nisu poznata.

Kandidati su po dolasku u Kostariku do početka snimanja bili smješteni u 20 različitih hotela, kako se ne bi vidjeli i upoznali, a zatim su jučer helikopterima prebačeni do lokacije snimanja. S povezima preko očiju spušteni su na lokaciju koja je od jučer postala njihov novi dom za narednih 45 dana. Iznenađenju nije bilo kraja kad su skinuli poveze s očiju i shvatili da su doslovno - usred ničega!



Produkcija showa počela je raditi punom parom, a na cijelom projektu radi čak 10 nacija. Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština te hoće li "preživjeti" robinzonsku torturu, gledatelji će saznati u proljeće, kada "Survivor" kreće s emitiranjem na RTL Televiziji. Voditeljska palica je, podsjetimo, pripala Marijani Batinić i Andriji Miloševiću, dok će Antonija Blaće biti zadužena za studijske emisije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.