Podravski Sandi istukao podravsku Severinu, oboje završili na sudu

Ilustracija: Instagram (na fotografiji nisu osobe iz teksta)

MLADI par iz okolice Koprivnice svojom je svađom uspio privući više pažnje nego što je to mogao zamisliti, a sve zbog njihovih imena koja isprva asociraju na domaće estradne zvijezde. 19-godišnji Sandi i 24-godišnja Severina prije nekoliko dana su se posvađali toliko jako da je došlo do fizičkog sukoba, zbog čega je, naposljetku, intervenirala i policija, piše Podravski.

Par je uhićen radi počinjenog djela, zbog čega su morali prenoćiti u policijskoj postaji te sjesti na optuženičku klupu suda u Koprivnici. Kako stoji u presudi koprivničkog Općinskog suda, mladić Sandi je oko 15 sati djevojku Severinu izudarao po glavi i ugrizao na nadlakticu, a prilikom svađe vikao je neugodne optužbe poput: "Tebe je je*ao tvoj brat". Na to mu je Severina odlučila uzvratiti šamarom.

I Sandi i Severina proglašeni su krivima te moraju platiti novčane kazne za počinjeno djelo. Tako je 19-godišnjak trebao platiti 1800 kuna, ali mu je kazna umanjena na 1200 kuna zbog toga što je bio pritvoren. Za razliku od njega, njegova djevojka osuđena je na kaznu od 600 kuna, a treba platiti samo 200 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.