Policija u SAD-u zaustavila tipa, nisu mogli vjerovati što vozi na suvozačkom mjestu

Screenshot: Youtube

Policija u Norfolku u Nebraski dobila je dojavu da je cestom prošao čovjek koji u autu sa sobom ima nešto nalik na kravu. Odmah su izašli na teren misleći da se radi o nekom manjem stvorenju jer nisu imali pojma kako bi inače krava stala u automobil. To što su oni očekivali nije bilo ni sjena onoga što im je stvarnost ponudila - na suvozačkom mjestu bio je simpatični i vrlo smireni Watusi bik, vrsta goveda poznata po svojim velikim rogovima.

Taj dvojac se opušteno vozio cestom kad ih je policija zaustavila. Obojica su bili veoma mirni dok ih je policajac ispitivao i rekao bi čovjek da se ovako voze svaki dan, piše The Guardian. Vozačevi dokumenti pokazali su da se zove Lee Meyer, a policija mu je na riječ morala vjerovati da mu se suputnik zove Howdy Doody.

Nakon što se pribrao, policajac je odučio čovjeku napisati upozorenje. Osim toga, naložio mu je da Howdyja vrati onamo gdje ga je i našao te da odmah napusti grad. Lee je to napravio, a navodno se on i bik susreću već godinama i postala je neka vrsta tradicije da se ovako provozaju.

Pročitajte više