Ponosna WAGsica: Josipa Perišić na Kovačićevo vjenčanje došla u kockastoj haljini

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

JOSIPA PERIŠIĆ, supruga nogometaša hrvatske reprezentacije Ivana Perišića, s ponosom naglašava da je supruga Vatrenoga. Na Instagramu često objavljuje fotografije u kockastim outfitima te fotografije sa suprugom i djecom.

Međutim, Josipa Perišić poprilično se rijetko pojavljuje u javnosti. Svojim modnim odabirom pažnju je ukrala 2017. godine na raskošnom vjenčanju Izabel i Matea Kovačića u Zagrebu.

Istaknula se u kockastoj haljini

Tada se među brojnim suprugama nogometaša istaknula u dugoj haljini s uzorkom crveno-bijelih kockica u kombinaciji s donjim dijelom koji je bio potpuno bijel. Struk je istaknula crnim remenom, koji je iskombinirala uz elegantne crne sandale. Stajling za vjenčanje Josipa je upotpunila srebrnom torbicom i otmjenim nakitom.

Josipin i Ivanov sin zagrlio Neymara nakon utakmice protiv Brazila

Podsjetimo, Ivan i Josipa znaju se još od srednjoškolskih dana. Po završetku osnovne škole oboje su upisali Ekonomsko-birotehničku školu u Splitu, a neko vrijeme su zajedno sjedili u klupi. Vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo. 

Sudbonosno "da" su izrekli 2020. godine u srpnju, i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila na Šolti, uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Ove godine imali su i veliko slavlje u obitelji. Dobili su treće dijete - sina Luku. Uz njega par ima još starijeg sina Leonarda i kćerkicu Manuelu.

Mali Leo je nakon utakmice Hrvatske protiv Brazila na terenu tješio Neymara, a nogometaš mu je uzvratio zagrljajem. Snimka toga susreta osvojila je svijet, a španjolski mediji su to nazvali "gestom koja govori sve o Hrvatima".