Poslušajte novi singl Bojana Jambrošića "Preko ruba vremena"!

MLADA zvijezda u usponu, Bojan Jambrošić, posljednjih je dana snimao editorijal s Viktorom Dragom, a radilo se na novom imidžu 24-godišnjeg pjevača. Uz novi, muževniji imidž, Bojan je predstavio i novu pjesmu, naziva "Preko ruba vremena". Ovu emotivnu pop rock baladu potpisuje Ante Pecotić, a producira Tony Cetinski, svojevrsni Bojanov mentor.

"Nije bio ludi tulum, bilo je nas desetak, popili smo par pića, popričali i otišli doma oko dva ujutro, pošto je sutra bio radni dan"

Ovaj trio fantasticus intenzivno radi na završetku snimanja albuma koji će do kraja jeseni objaviti Dallas records. Inače, talentirani Bojan pobjednik je prve sezone RTL-ovog showa "Hrvatska traži zvijezdu." Suradnici za njega kažu da je strpljiv i ugodan suradnik, te je Viktor Drago prilikom snimanja editorijala s Bojanom izjavio kako je "ima finoću i upornosti, te je ustrajan."

S obzirom na posao koji ovih dana radi, Bojan je komentirao kako mu je proslava rođendana prošla mirno, te izjavio: "Nije bio ludi tulum, bilo je nas desetak, popili smo par pića, popričali i otišli doma oko dva ujutro, pošto je sutra bio radni dan." Revni Bojan na ovaj način zasigurno će izgraditi zavidnu karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.