Potpuno neočekivana pobjednica: Imamo najljepšu Hrvaticu za 2016. godinu

Foto: Šime Eškinja

IZBOR za Indexovu najljepšu Hrvaticu u 2016. godini je gotov. Nakon višetjednog glasanja između 50 najljepših, dobili smo potpuno neočekivanu pobjednicu - Vanju Halilović.

Time je završila višegodišnja vladavina Lane Jurčević i Antonije Mišure, koje su se godinama smjenjivale na našem tronu. Vanja je dobila ukupno 3500 pozitivnih i čak 4000 negativih glasova, te iza sebe uvjerljivo ostavila Eciju Ivušić i Antoniju Mišuru Sandrić.

Na našu veliku žalost, prelijepa Vanja posljednjih se godina ne pojavljuje na malim ekranima, a da nema Instagrama ne bismo je često viđali ni u javnosti. Ono što znamo jest da je godinama u vezi s jednim od najpoznatijih hrvatskih zavodnika Franom Barbierijem.

Tako se prošle godine pisalo da su i zaručili nakon što je Vanja objavila fotku na kojoj pozira s dragim dok na ruci nosi prsten, no ona je to kasnije demantirala - i skinula prsten s ruke.

Na njen privatni i poslovni život mnogo je utjecala afera s Goranom Ivaniševićem, zbog koje je RTL prekinuo suradnju s njom, zbog čega je posljednjih godina radila samo kao voditeljica dnevnika na jednoj lokalnoj televiziji te voditeljica Lota.

Prava je ovo prilika da šefovi TV kuća vide kakav su talent pustili da im izmakne iz ruku. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.