Potresno svjedočenje srpske glumice: "Šamarao me, svi su mislili da je to vježba"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages (Fotografija nastala 2021. tijekom saslušanja u tužilaštvu)

U BEOGRADU se odvija suđenje Miki Aleksiću, učitelju glume koji je završio u pritvoru zbog silovanja nekoliko djevojaka. Danas je svjedočila Milena Radulović, jedna od prvih glumica koje su izašle u javnost s pričom o užasima koji su se događali tijekom Aleksićevih satova glume.

Suđenje je u jednom trenutku moralo biti prekinuto zbog ponašanja odvjetnika Mike Aleksića Zorana Jakovljevića, piše Blic. Jakovljević je krenuo s gomilom pitanja koja se odnose na to je li Milena prije krivične prijave protiv Aleksića pričala s odvjetnicima, aludirajući na to da je otac Ive Ilinčić, još jedne od žrtava, odvjetnik.

"Ja nikoga od djevojaka koje su doživjele seksualno nasilje, a napominjem da ih znam mnogo više, nisam zvala da sudjeluje u prijavi. Smatrala sam da je to njihov izbor", rekla je ona i navela jedno ime djevojke za koju je rekla da zna "da ju je Aleksić spolno uznemiravao", na što se odvjetnik glasno nasmijao.

"Pa ona mene ispravlja, a ja njoj objašnjavam", počeo je vikati pa nastavio: "Sudac, stalno mi upadate u riječ!" Sudac ga je opomenuo, no odvjetnik je nastavio s predstavom pa je suđenje prekinuto na 15 minuta.

"Šamarao me"

Milena Radulović je u svjedočenju iznijela brojne optužbe na račun Aleksića.

"Kada mi se to prvi put dogodilo, bila sam u šoku, nisam mogla objasniti sebi, pokušala sam si objasniti da je to bio neki test. Kada me je dodirivao, bila sam uplašena, osjećaj takve izdaje. Čovjek kojem sam vjerovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osjećala sam se prljavo. Poslije su uslijedile prijetnje. To je ljubaznim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi vidjeli. Šamarao me, svi su tapšali nakon toga misleći da je vježba", ispričala je.

Rekla je da se bojala Aleksića jer ju je "povrijedio kao nitko do sada" i nije bila sigurna za što je sve sposoban. Milena je istaknula i da ju je Aleksić "pretukao" i da je uživao u njenoj boli i plakanju.

Tijekom ispitivanja je rekla da je saznanja o drugim žrtvama dobila nakon izlaska iz škole. Pričala je i o sastanku koji je u prosincu imala s drugim žrtvama nasilja. "Razgovarale smo o tome da moramo izgovoriti što nam se događalo. Da roditelji djece koja pohađaju školu moraju znati", rekla je.

Podsjećamo, vlasnik škole glume, redatelj i scenarist Miroslav Mika Aleksić (68) priveden je 2021. nakon što ga je više žena prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.