Potukli se i demolirali kafić zbog narodnjačke pjevačice Indire Radić

DA SU narodnjački klubovi glavno okupljalište nasilnika i primitivaca koji misle da se sve rješava šakama dokazuje i incident koji se dogodio u Italiji. Naime, u "Disco Balkan" klubu u Vicenzi, u kojem su najčešći posjetitelji s prostora ex-Yu, sukob je izbio zbog pjevačice Indire Radić koja je u klubu održala koncert. Sve je započelo oko jedan ujutro kad je Indira izašla na pozornicu. "Samo nekoliko minuta od početka nastupa, markantni crni mladić poslao je pjevačici ogroman buket cvijeća s natpisom: 'Indira, ti si najljepša žena na svijetu'", ispričao je za press jedan od posjetitelja.

"Drugi mladić, koji je sjedio u susjednom separeu iznerviran gestom Indirinog udvarača započeo je žestok sukob s njim. Iako je osiguranje odmah reagiralo, mladići su razbili staklena ulazna vrata gađajući se bocama", dodaje posjetitelj. Nakon što su izbacili obojicu, Indirin udvarač bacio je suzavac u klub zbog čega je prekinut dugoočekivani koncert.

"Osjećala sam veliku odgovornost prema ljudima koji su tamo došli zbog mene. Nisam ni slutila da tako nešto može dogoditi i da baš ja budem uzrok incidenta. Iako su bacili suzavac, sat vremena kasnije ljudi su se vratili u diskoteku i dozivali me da nastavim koncert. Nisam mogla ostati ravnodušna pa sam nastavila pjevati", rekla je narodnjačka pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.