Potvrđeno s HRT-a: Doris Pinčić vodit će Doru s ovim HRT-ovim starosjediocima

Foto: Dario Njavro

HRT je predstavio voditeljsku četvorku koja će voditi ovogodišnji izbor za pjesmu Eurovizije, Doru 2020. 

Izbor će u Opatiji ove godine voditi novopridošla Doris Pinčić Rogoznica, Zlata Mück Sušec te Mirko Fodor i Duško Ćurlić.

Voditeljska ekipa se već uvježbava, a otkrili su i što očekuju od svojih zadataka. "Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi. Uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i, što je najvažnije, dobro se  zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke te dobru pripremu, znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam!" rekla je Doris koja je nedavno na HRT stigla s RTL-a te ovog tjedna odradila svoju prvu voditeljsku ulogu u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

"Dora je jedno prekrasno događanje: ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo i, naravno, na ljepotu", rekao je Dorisin kolega iz jutarnje emisije Mirko Fodor.

"Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti stari mačak Fodor i ja, mlad kao rosa. Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu... No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo - to mi je već, ne znam ni sam koja, 10. ili 12. Dora... Ma sve će biti super", zaključio je Ćurlić.

"Jako se veselim,  ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao", dodala je Zlata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.