Povratak u 90-e: Karma, Colonia i ET pripremaju zajednički koncert u Zagrebu

Foto: Press

Dance grupe ET, KARMA i Colonia, koje su bile na vrhuncu popularnosti 90-ih, nastupit će 13. listopada na partiju Back to the Roots u zagrebačkom klubu Boogaloo, objavio je organizator koncerta Boogaloo Zagreb.

"Krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina, plesna scena u Hrvatskoj je procvjetala, a slično će se dogoditi i na tulumu Flashback - Back To The R'00ts", najavljuje organizator. Na pozornici će se pojaviti tri popularne dance grupe - Colonia, KARMA i ET.

Colonia je nastala 1996. u Vinkovcima, najveću popularnost dosegla je za vrijeme pjevačice Indire Levak, a danas je čine Boris Đurđević i pjevačica Ivana Lovrić. U karijeri su izdali 13 albuma, a iza sebe imaju desetke hitova. Neki od najpopularnijih su Za tvoje snene oči, Oduzimaš mi dah, Ti da bu di bu da te Svijet voli pobjednike.

Karma bila hit u Češkoj

ET ili Electro Team je dance sastav osnovan 1987. u Zagrebu, a popularnost su stekli hitovima poput Tek je 12 sati, Ja ti priznajem i Ne traži ljubav. U originalnoj postavi bili su Adonis Ćulibrk - Boytronic, Darko Juranović - D'Knock te pjevačica Ivana Vrdoljak - Vanna. Trenutno postavu sačinjavaju Ćulibrk i pjevačica Meri Andraković. Prvi su hrvatski bend koji se pojavio na MTV-u.

KARMA je nastala 1999. godine u Umagu, a osnovali su je Neno i Pipi. Vokalistica grupe je Tara Šušelj. Bend je bio popularan u Češkoj i Slovačkoj te su tijekom karijere nastupali i u Kini.

Na tulumu će prije i nakon nastupa glazbu puštati DJ Xxxtended.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.