Poznate Hrvatice shrvane zbog otkazivanja Swiftinog koncerta: Čekala sam godinu dana

Foto/Screenshot: Instagram/EPA

BROJNI fanovi razočarani su zbog otkazanih koncerata Taylor Swift u Beču, koji se neće održati zbog straha od terorističkih napada. Svoje razočaranje podijelile su i poznate Hrvatice, a među njima i pjevačica Domenica Žuvela

"Mislim da nikad nisam bila uzbuđenija za ići na neki koncert... Čak godinu dana sam čekala ovu subotu i nenormalno joj se veselila, i ljudi moji, otkazano je", požalila se pjevačica u storyju. 

Osim nje, otkazane koncerte komentirala je i glumica Katarina Baban, koja se nalazi u Beču. 

"Ne znam jel bih plakala ili se svemiru zahvalila", napisala je pa dodala kako će učiniti oboje "kad dođe sebi od šoka" te objavila snimku s razočaranim izrazom lica. 

"Danas će biti neviđena količina tužnih ženskih lica u gradu", napisala je. 

Fanovi razočarani

Podsjetimo, dvojica muškaraca uhićena su zbog planiranih napada, a tisuće fanova Taylor Swift razočarane su zbog otkazivanja koncerata, koji su se trebali održati 8., 9. i 10. kolovoza na stadionu Ernst Happel. Swiftiesi već danima pristižu u Beč, a na društvenim mrežama podijelili su tugu zbog otkazanih koncerata. 

Osim toga, fanovi su u strahu da će pjevačica zbog nemira u Velikoj Britaniji otkazati i pet uzastopnih koncerata u Londonu, koji bi se trebali održati od 15. do 20. kolovoza. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.