Poznate Splićanke uz pjenušac birale nove modne dodatke

VEĆ I VRAPCI na grani znaju kako se Splićanke vole uređivati i sređivati - stoga ni ne čudi što su u velikom broju pohrlile na otvaranje četvrtog po redu svjetskog dućana Miss Sixty koji nudi isključivo asesoare ovog renomiranog modnog brenda. Među prvima su, odmah nakon otvorenja, ponudu atraktivnih modnih dodataka razgledala poznata imena - Petra Nižetić, Marijana Batinić i Danijela Dvornik, koje su se odmah prepustile isprobavanju raznih modnih detalja, nakita i cipela. Uz pjenušac i ostale gastronomske delicije pridružili su im se i drugi gosti, predvođeni poznatim manekenkama Martinom Čular i Iris Rajčić, a svi zajedno uživali su u bogatom zabavnom programu.

Brend koji zna što treba emancipiranoj ženi

U ponudi nove splitske trgovine nalaze se svi gore navedeni modni dodaci koji se u Hrvatskoj ne mogu kupiti niti u jednoj drugoj trgovini osim u Miss Sixty Accessories. Tako, primjerice, jedino u Miss Sixty Accessories trgovinama možete naći Miss Sixty torbu inovativnog 2u1 dizajna koja rješava vječni ženski problem pronalaženja željene stvari u pravom trenutku, kao i brojne modele atraktivnih i urbanih Miss Sixty remena odličnog izbora boja. Tu je i velik broj Miss Sixty parfema koji su sjajan izbor za svaku ženu, bilo osobno ili kao poklon, te elegantnog nakita nosivog u svakoj prilici i sunčanih naočala za ljetne dane.

Trgovine pod imenom "Miss Sixty Accessories" u Zagrebu i Splitu otvorio je Transport footwear, zastupnik i uvoznik renomiranih svjetskih brendova obuće i lider na domaćem tržištu urbane mode. U svojih 16 trgovina u najvećim hrvatskim gradovima i trgovačkim centrima nudi i obuću s potpisom Miss Sixty, a otvorenjem mono storea zaokružuje ponudu ovog brenda iz Italije koji vole i cijene brojne svjetske zvijezde poput Eve Longorie, Victorije Beckham, Sienne Miller, Britney Spears, Rosario Dawson, Heidi Klum, Pink i drugih.

V.V.
Foto: Transport footwear
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.