Poznati došli pogledati premijeru "Thora 3D" u IMAX

U IMAX 3D kinu večeras je premijerno prikazan film Thor 3D koji su došle pogledati i neke poznate face. Priču o fantastičnom ratniku došla je vidjeti i Ella Dvornik sa svojim dečkom Josipom Marićem. Ella nam je otkrila da najviše voli gledati romantične komedije, što za nju zvuči pomalo neobično, a uživa i u tinejdžerskim filmovima. S dečkom često gleda i crtiće.

"Meni je Praznik rada svaki dan"

Ella se otisnula u glazbene vode i uskoro osniva bend, a otkrila nam je kako bi se mogla zamisliti i da radi neki "običan" posao od 8 do 16 sati. "Ali za to prvo moraš na faks. Ne znam što bih ja eventualno studirala, to bi morala biti neka akademija. Vizualan sam tip, više nego štreberski", rekla nam je Ella. Mlada pjevačica otkrila nam je kako ovih blagdana nije bojala jaja. "Nisam, bila sam s dečkom, prežderavali smo se", kaže Ella te dodaje da neće posebno slaviti niti Praznik rada, jer je njoj Praznik rada ionako svaki dan.

Na premijeru "Thora" i IMAX došao je i Saša Lozar. "Ovo mi je puno bolje od klasičnog 3D kina, a Thor je baš takva vrsta filma koji je odlično gledati u toj tehnologiji. I inače volim SF filmove, i horore, ali i dobru komediju ili dramu. Ma sve, samo da nisu neke dosadne ljubavne trakavice", kaže Saša. Ipak, zbog mira u kući sa svojom boljom polovicom gleda i takve filmove. "Ako igra neki Matthew McConaughey, to se obavezno gleda, ali bez svađe, već drugi put onda idemo na nešto što ja izaberem", kaže Saša.

Saša Lozar: Ne znam kada ćemo ići na drugo dijete, nismo planirali ni prvo, ja sam dosta spontan

Saša često gleda i crtiće sa svojom kćeri Evom. "Nama muškima je to super jer smo ionako još uvijek djeca", smije se pjevač i odnedavno radijski voditelj. Kaže kako ne zna kada će Eva dobiti brata ili sestru. "Nismo ni prvo dijete planirali, tako da ne znam, ja sam dosta spontan, pa kad bude, bude", kaže. Oduševljen je poslom radijskog voditelja, koji ga u posljednje vrijeme dosta okupira. "Baš mi je kreativno i interesantno, tako sam nešto i tražio".

I IMAX-u je večeras prvi put bio i poznati fotograf Damir Hoyka. "Gledao sam nešto slično u Americi, a sada moram provjeriti je li i ovo takvo", rekao nam je prije Thora te dodaje da inače jako voli gledati SF. Na premijeri su bili i Edvin Liverić, Massimo te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.