Poznati vodički hotel Olympia Sky danas slavi peti rođendan

Foto: Press

PRIJE točno pet godina, 07.07.2017., svoja vrata otvorio je luksuzni hotel Olympia Sky.

Poznati dizajnerski hotel Olympia Sky je tijekom svojih 5 godina ostao vjeran inovacijama te modernom dizajnu prožimajući sve bogatom dalmatinskom tradicijom – te postiže eksplozivne rezultate.

Iz komplexa poručuju da bilježe izvrsnu predsezonu, u postocima bolju i od rekordne 2019. godine. Za mjesec lipanj su ostvarili prihode veće od čak 115% nego li prošle godine za isti period. Špica sezone se zakuhala, a iz hotela poručuju da će se i ove godine tražiti soba više.

U nastavku vam donosimo TOP 5 razloga zašto biste ovaj hotel trebali staviti na bucket listu:

1. Najpoznatije Instagram mjesto

Svjež i moderan rooftop bar u Vodicama, smješten na 9. katu hotela Olympia Sky - mjesto gdje ćete vidjeti jedan od najboljih pogleda na more. Aria bar zaista oduzima dah, doživjet ćete nevjerojatan osjećaj da ste iznad mora, između plavih valova i plavog neba. Ne treba zaboraviti na ponudu izvrsnih
koktela i ponudu snack hrane inspiriranu Mediteranom s naglaskom na domaće proizvode. Svjetski poznati The Rooftop Guide uvrstio je Aria bar u najbolje rooftop barove u Europi.

2. Gastro iskustvo

Naglasak je na pomno biranim raznovrsnim domaćim namirnicama. Ribu koju pojedete u ovom hotelu je riba koja je ujutro stigla s ribarske koče, a povrće je raslo pod pravim suncem i pravom kišom. Nipošto ne smijete zaobići à la carte restoran Sky koji se nalazi na 10. katu hotela. Uređenje restorana se može mjeriti s najbolje uređenim restoranima u svijetu, a wow efekt ćete dodatno potvrditi kada vam njihovi chefovi objasne da sva hrana koju kušate dolazi od lokalnih uzgajivača i ribara. Restoran na 10. katu otvorenog je tipa i svi su dobrodošli.

3. Savršena lokacija

Hotel je udaljen svega 2 i pol sata od glavnog grada, a s druge strane nalazi se tik uz more te je u neposrednoj blizini NP Krka i Kornati. Baš kao što izgleda kao luksuzni kruzer, upravo će vam pružiti i taj osjećaj jer sve što poželite možete pronaći u hotelu. Ako odlučite otići na prekrasne slapove Krke, samo se trebate obratiti njihovoj vlastitoj Turističkoj agenciji.

4. Olympia summer festival

Tijekom cijelog ljeta ćete imati priliku uživati u bogatom programu na najljepšim terasama pod otvorenim nebom, uz razne glazbene poslastice od saksofonista do DJ-a, acoustic gitare pa sve do zanimljivih predstava Balance Man-a i Fire Show-a.

5. Last minute ponuda – Boravite duže, uštedite više

Sve detalje o posebnoj ponudi možete pronaći OVDJE.

Sve aktivne ponude za smještaj možete pronaći OVDJE.