PR stručnjak: Mia Negovetić postoji samo na Dori, logično je da je Dimšić pobijedila

Video: Index

PR STRUČNJAK Vedran Strukar u Indexovom studiju je objasnio zašto Mia Negovetić ponovno nije uspjela izboriti pobjedu na Dori.

"Mia Negovetić postoji samo jedan dan u godini, kad nastupa na Dori. Prije i poslije nje nema nigdje", rekao je Strukar i zaključio da je sasvim logično da ju je Mia Dimšić pobijedila. Neda Parmać se nije složila, no Strukar je imao odgovor.

"Svi smo mi scena. Svi mi koji živimo od showbiza. To je ono što ljudi ne razumiju, to su i tehničari, i novinari, i mi PR-ovci, i sami izvođači, i menadžeri... Mi svi jedni bez drugih ne možemo. Onaj tko misli da je samodostatan i da može sve sam, taj se grdno zeznuo", rekao je.

"Mia Negovetić, koliko god bila talentirana, simpatična, koliko god se trudila... Ona na sceni postoji samo jednom godišnje, samo kad se održava Dora", zaključio je.

Čitavu emisiju mogli ste pratiti ovdje. Gosti iz javnog života Hrvatske komentirali su nastupe i rezultate i predviđali favorite. Voditelj je bio naš Hrvoje Marjanović.

Sudjelovali su komičari Ivan Šarić i Goran Vinčić, zatim glazbenice Neda Parmać i Zsa Zsa, influencerica i model Lucija Lugomer te PR stručnjak Vedran Strukar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.