Prekvarcana Maja Lena izbacila škembu i tulumarila u Gjuri

IAKO je Maja Lena Lopatny nekoliko puta dokazala da s modom komunicira izrazito individualno, fotografije noćnog života ove mlade trendseterice svaki put iznenade - neugodno. Tako je Maja Lena za provod u Gjuri opet odabrala kombinaciju svojstvenu sebi, izbacila škembu, pokazala prekvarcan ten i preplavu kosu i izazvala podsmijeh prisutnih partijanera, modnih kritičara i tko zna koga sve ne.

"Nije bitno kako se odijeva, bitno je da je pametna i zdrava"

Mlada nasljednica roditeljske slave i "it girl" zagrebačke scene se, međutim, na ogovaranja ne obazire, već i dalje fura svoj film, za koji mnogi govore da je naslijedila od majke, glumice Mije Begović. Mia je nedavno to nespretno demantirala pokušavši obraniti kći riječima: "Nije bitno kako se odijeva, bitno je da je pametna i zdrava", ali je time samo dolila ulje na ionako usijalu temu u kuloarima.

Nedavno se na nju obrušio i "modni znalac" Boris Banović, koji je Maju Lenu uvrstio prilično visoko na svoju listu nagore odjevenih ljudi godine, ali kako kaže Mia Begović, i Maju Lenu i nju za Guruovo mišljenje boli đon. "Oho, očito sam Banoviću zanimljivija nego što je on meni. Nije mi stalo do njegovog mišljenja, niti ga pratim. Na njegove gluposti smo već navikli, nije zanimljiv. Iako, razumijem da čovjek mora zarađivati, pa nek' zarađuje", kroz smijeh nam je tada komentirala.

Ako itko zna, trendseterica zna!

A kako nam je jednom ispričala i sama Maja Lena, ni ona se na tuđa mišljenja ne obazire. Velike količine krzna, golotinja, ružičaste trenirke i nezaobilazno krupno brendirani i svima vidljivi Louis Vuitton bit će njezin zaštitni znak sve dok ne završi srednju školu. A tko zna, možda i cijeli život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.