"Prelazi na stranu SAD-a?": Video Lavrova s Apple Watchom i iPhoneom potakao rasprave

Foto: Facebook

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov našao se na meti korisnika Twittera, ali ne zbog svojih kontroverznih, ratnohuškačkih izjava, već zbog majice, mobitela i sata. 

Nakon što su se pojavile informacije o hospitalizaciji Sergeja Lavrova u Indoneziji, glasnogovornica ministarstva Marija Zaharova snimila je ministra kako sjedi na terasi u kratkim hlačama i majici kratkih rukava i priprema se za summit G20. Međutim, korisnicima Twittera nije promaklo kako Lavrov nosi majicu na kojoj je stilizirana kruna i na kojoj piše Basquait, što je referenca na američkog umjetnika Jean-Michela Basquaita, koji je preminuo 1988. godine.

 

Hodajuća reklama za Ameriku

Zanimljivo je kako je afroamerički slikar Basquait u javnosti bio poznat i kao biseksualac, a umro je u 27. godini od predoziranja heroinom. Lavrov je više puta u javnosti izražavao antiLGBT+ stavove.

Isto tako, tviterašima nije promakla niti činjenica da Lavrov, koji propagira tvrdnje Vladimira Putina da sve zlo i loše dolazi sa Zapada i konkretno od Amerikanaca, nosi Apple Watch i ima novi iPhone 14.

Dakako, ispod objava na Twitteru zaredali su se i komentari, a neke od njih ćemo izdvojiti.

"Je li netko identificirao koje su to crne kožne cipele koje nosi", "On samo pokazuje kako sankcije ipak ne vrijede", "Kladim se da piše Parker kemijskom olovkom i da su te naočale isto uvozne", "Želi li nam on to reći nešto o sebi", "Nemojte mu reći za ovo", "Možda šalje signale da želi prijeći na drugu stranu", samo su neki od komentara s Twittera.

Pročitajte više