Premijerno poslušajte remix verziju Nininog novog singla "Mama"

PJESMOM "Mama" Nina Badrić najavljuje novi album koji izlazi početkom listopada. Sudeći po novoj pjesmi kojoj je prethodila uspješnica "Moje oči pune ljubavi" Nina se novim albumom vraća na velika vrata. Hrabro, sa stilom, progresivno i bez kalkuliranja Nina ostaje vjerna svom glazbenom izričaju u kojem uvijek pomiče granice te diže ljestvicu kvalitete sa svakim svojim novim albumom ili pjesmom.

Radio edit singla "Mama" nastao je u suradnji s njenim dugogodišnjim suradnicima, producentima Baby Dooksom i Darkom Juranovićem D`Knockom. Spomenuti producentski dvojac i Nina Badrić imaju inozemno iskustvo u suradnji s top izvođačima međunarodne scene. Njezin rad s producentom Baby Dooksom rezultirao je najboljim hitovima Ninine karijere poput "Nek ti bude kao meni", "Takvi kao ti", a njih dvoje su pjesmom “Mama" dokazali da imaju još mnogo toga za pokazati.

Odmah je napravljena i Club Edit verzija koja aranžerski i producentski odgovara aktualnim svjetskim trendovima. "Mama" će biti remiksirana i od par aktualnih top DJ-a svjetske klupske scene, a na njihov prijedlog Nina pjesmu uskoro snima i na engleskom jeziku. Nadamo se da će Nina ponoviti svoj veliki inozemni uspjeh iz 1998. godine kada je pjesmom "I am so excited" osvojila sve važnije top ljestvice diljem Europe.

Nina kaže da je pjesma nastala u jednom poslijepodnevnom druženju, punom kreativne energije: "Pjesma 'Mama' je nastala odmah i u trenu. Jedno predivno poslijepodnevno druženje s Baby Dooksom i D'Knockom u studiju dovelo je do sjajne energije i neke naše zajedničke kemije koja se jako osjeti na ovoj pjesmi. Sretna sam što se ljudima svidjela na prvo slušanje, a najdraže mi je što je ovo neka moderna, plesna i pozitivna 'Mama'".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.