Prestaje emitiranje "Heroja", pregovara se o snimanju dugometražnog filma

SNIMANJE serijala "Heroji" završeno je nakon snimljene četvrte sezone zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, no televizijskoj mreži NBC sada slijede pregovori oko toga hoće li serijal dobiti svojevrsni nastavak.

Kad je prošlog tjedna službeno objavljeno da se serija ukida, nagađalo se da bi "Heroji" mogli dobiti "oproštajnu" sezonu ili dugometražni film. Nagađanja je potvrdila predsjednica NBC Entertainmenta Angela Bromstad koja je najavila pregovore s tvorcem "Heroja" Timom Kringom. Izjavila je da će s njime pokušati dogovoriti svojevrsni "dodatak" serijalu, a najvjerojatniji scenarij je snimanje dvosatnog filma, a ne mini serije ili nove sezone od 13 epizoda, kako se nagađalo. Ukoliko bude snimljen film, on bi mogao biti prikazan 2011. godine.

"Zadovoljili smo želje gledatelja, za sada", rekla je Bromstad govoreći o svršetku serijala o čijem se gašenju već neko vrijeme nagađalo. "Heroji" su bili veliki hit u prvoj sezoni prikazivanja, ali gledanost im je značajno pala u posljednje dvije. Nakon ukidanja "Heroja" NBC planira prikazivanje novog serijala o superherojima, nazvanog "The Cape", koji bi trebao krenuti sljedeće sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.