Prijatelj Meghan Marke se zbog nje rasplakao pred kamerama

Foto: Instagram/CBS

VEČERAS će na američkoj televiziji CBS biti prikazan dokumentarni film "Harry i Meghan plus one" u kojem o vojvotkinji od Sussexa i njezinom životu u britanskoj kraljevskoj obitelji govore njezini bliski prijatelji, vizažist Daniel Martin i glumica Janina Gavankar. Intervju s Martinom u jednom trenutku je bio toliko emotivan da se šminker rasplakao pred kamerama.

"Ona je za mene još uvijek Meghan. Godinama surađujemo i družimo se, ona nikad nije imala "diva" trenutke. Baš je prizemljena", kaže Martin kojemu jako smeta što se o Meghan konstantno pišu negativne stvari.

"Ona zaista ne zaslužuje ovako negativan publicitet. Tako je frustrirajuće slušati sve to i znati da to nije istina. Ona u medijima i ona u stvarnosti nisu iste osobe", zaključio je Martin. Glumica Janina Gavankar kaže da Meghan izbjegava čitati o sebi u medijima. Dodala je da je Meghan svjesna da ono što su drugi napisali o njoj ne smije i ne može utjecati na njezin život. Progovorila je i o rođenju kraljevske bebe.

"To je važno za cijeli svijet. Prva kraljevska beba miješane rase. Posebno je važno za nas koji nismo imali ni lutku koja je na njih nalikovala", zaključila je Gavankar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.