Prijatelji Brittany Murphy: Borila se s mnogim unutarnjim demonima

MNOGI susjedi tragično preminule Brittany Murphy daju izjave o tome kako je izgledao pokušaj spašavanja glumice nakon pretrpljenog infarkta. Navodno su je u bolnici Cedars Sinai oživljavali tri puta, prije nego su proglasili njenu smrt.

Susjeda Clare Staples ispričala je novinarima da je glumicu spašavalo pet vatrogasaca koje je njen muž Simon pozvao to jutro. "Vidjela sam pet vatrogasaca kako je oživljavaju pored vatrogasnog vozila. Imala je cijevi u vratu. Mislim da je već bila mrtva", rekla je susjeda. Njen muž je istovremeno hodao okolo u pidžami i bez cipela. "Nije bio blizu njenog ležaja, samo je teturao okolo", kaže očevidac.

Otac joj bio u zatvoru

Kako to obično biva, nakon tragične smrti neke zvijezde, na vidjelo počinju izlaziti mnoge do tad nepoznate informacije o njenom životu. Prijatelji Brittany Murphy kažu da je glumica imala mnogo "unutarnjih demona", a njen otac koji je bio u zatvoru zbog veza s mafijom, nije vidio kćer od 2006. godine.

"Nije mnogo jela, a pila je velike količine kave"

"Bila je potpuno drugačija kad se počela baviti showbusinessom, puna života, odlučna. Ali u posljednjih nekoliko godina, sve je krenulo nizbrdo. Uvijek nešto nije valjalo, nešto joj je bilo na putu. Imala je mnogo unutarnjih demona", rekao je jedan od glumičinih prijatelja za People. Njena obitelj kaže da je Brittany bila bolesna nekoliko dana prije smrti, a mnoge je brinula i njena pretjerana mršavost. "Mnogi njezini problemi proizlazili su iz loše slike o sebi. Nosila je ogromne količine šminke, tone maskare, izbijelila je zube, obojala kosu plavo, izgubila kilograme, željela je biti ljepotica. Nije voljela biti debela cura iz filma 'Djevojke s Beverly Hillsa'. Nije mnogo jela, a pila je velike količine kave", rekao je jedan prijatelj pokojne glumice.

"Živjela je s majkom godinama"

Osim problema sa samopouzdanjem, Brittany je imala i čudne obiteljske odnose. Otac nije mnogo sudjelovao u njenom životu, dok je odnos s majkom izazivao čuđenje. "Živjela je s majkom godinama. Svi su mislili da je to malo čudno, ali mama joj je bila srodna duža, njen čuvar i najbolja prijateljica", rekao je još jedan od brojnih prijatelja. Bliski odnos s majkom potvrdila je i sama glumica koja je u više navrata isticala kako ne bi bila tu gdje je bez majke. "Mi smo iznimno bliske, neobično bliske. Bilo bi malo reći da smo najbolje prijateljice", rekla je Brittany časopisu People 2004. godine. Glumica je bila uz majku kad je Sharon oboljela od raka dojke te se izliječila nakon dvije operacije grudi.

"Od kad se udala za Simona, izgubili smo svaki kontakt"

Svog oca Angela Bertolottija nije vidjela godinama, a on tvrdi da je za to zaslužan njen brak sa Simonom Monjackom. Angelo je proveo neko vrijeme u zatvoru zbog veza s mafijom, no nikad nije zaboravio na kćer. "Bila je tako mlada, nije trebala umrijeti ovako", rekao je šokirani otac preminule glumice. "ne razumijem kako je umrla, za mene to nema smisla", kaže Angelo. "Od kad se udala za Simona, izgubili smo svaki kontakt. Ali uvijek pratim što se događa s njom", rekao je njen otac koji se posebno ponosio radnom etikom svoje kćeri i njenom ljubavi prema poslu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.