Prije 30 godina glumili su provalnike u Sam u kući. Pogledajte kako danas izgledaju

Foto: Press/Profimedia

JOE PESCI i Daniel Stern gledateljima su najpoznatiji kao provalnici u božićnoj komediji Sam u kući te nastavku Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku. Filmovi su snimljeni prije više od 30 godina, a ovaj glumački dvojac imao je brojne uloge poslije tih hitova.

Pesci se sada bavi glazbom

Joe Pesci, glumac talijanskog porijekla, u veljači će navršiti 80 godina. Za ulogu u filmu Dobri momci nagrađen je Oscarom za najboljeg sporednog glumca. Nakon mnogo godina glume Joe se odlučio na zaokret u karijeri te se počeo baviti glazbom. 

Nakratko se vratio glumi 2006. godine, kad je imao ulogu u De Nirovu filmu Dobri pastir. Što se tiče privatnog života, triput se ženio i razvodio, a iz drugog braka ima kćer Tiffany. 

Stern izrađuje brončane skulpture

Daniel Stern ovog ljeta napunio je 65 godina. Osim glumom, bavi se pisanjem scenarija i režijom te je za CBS osmislio televizijsku seriju Danny, u kojoj je i sam glumio. Bavi se i izradom brončanih skulptura, koje se može vidjeti u nekoliko američkih gradova.

Stern je u braku s Laurom Mattos od 1980. godine. Njihov sin Henry Stern je kalifornijski senator, a imaju i dvije kćeri, Ellu i Sophie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.