Prije godinu dana umro je Marko Babić. Na njegovom profilu osvanula dirljiva poruka

Foto: Instagram

Prije godinu dana preminuo je Marko Babić, arhitekt, autor bestselera, stručnjak za marketing i osoba koja je pomogla mnogima koji su se susreli s dijagnozom sarkoma. 

Njegova obitelj danas je na Markovom Instagram profilu objavila emotivnu objavu.

"Došao sam na ovaj svijet s misijom i brutalno sam je odradio. Tvoja misija još traje, ti živiš u svim ljudima kojima si pomogao i koji te vole. Hvala ti na svemu, dječače. Hvala svima koji su tu za nas. Samo ljubav preživi smrt", napisali su.

U komentarima su se mnogi prisjetili Marka. "Ovakva energija i sila ne može nestati. Ponosni što smo dijelili ovaj svijet s tobom, pa makar nedovoljno", "Mnoge od nas Marko je dotaknuo. Ukazao nam je na to kako trebamo gledati na život, čemu se radovati i za čim težiti. Gore među zvijezdama, neka tvoja duša nađe mir", pisali su.

"Najviše me bilo strah hoće li cure biti dobro"

Podsjetimo, Marko je preminuo nakon borbe sa sarkomom. Imao je 31 godinu. Za života je napisao knjigu Putovanje zvano igra, a želja mu je bila da je pročita što veći broj ljudi.

Njegova partnerica Tina Biloglav prošle je godine ispričala kako izgleda njezin život nakon Markove smrti. Za Story je rekla kako je veliku utjehu našla u zajednici koja se na Instagramu okupila oko Marka, koji je na toj društvenoj mreži često opisivao svoju borbu sa zloćudnom bolešću i time pružio podršku svima koji su se našli u sličnoj situaciji.

"Prije nisam bila svjesna koliko se ponavlja, ali i koliko se mladim obiteljima događa ovo što se nama dogodilo. Na Instagramu sam dobila jako puno poruka žena koje su to proživjele. Jedna je to prošla mjesec dana prije mene, jedna prije 30 godina i tu shvatiš da su one našle način da na kraju budu dobro. To mi je puno pomoglo", ispričala je Tina.

Najviše se, rekla je, brinula za svoje kćeri.

"Najviše me bilo strah hoće li cure biti dobro, hoće li to biti nešto što će ih pratiti idućih deset, dvadeset, trideset godina, ali javile su mi se žene koje su bile istih godina kao sada moje cure kada su izgubile oca i u porukama napisale - on je uvijek tu u našim mislima i svakoj našoj odluci. Cilj mi je tako ih odgajati, da je on uvijek tu i prije spavanja poljubim ih od tate i od mame", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.