Prijeteća poruka za lopova koji u Šibeniku skida osmrtnice: "Kad te uhvatim..."

Foto/Video: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NEPOZNATI počinitelj koji u Šibeniku navodno već 40 godina skida osmrtnice nakon tri mjeseca mirovanja ponovo se vratio u akciju. 

U noći s ponedjeljka na utorak i s utorka na srijedu nestale su osmrtnice s panoa koji se nalazi kod autobusne stanice iznad pijace, a kako prenosi Šibenik in, time je toliko razbjesnio koncesionara Zorana Mikulandru da mu je ovaj ostavio prijeteću poruku. 

"Skini još jedan put osmrtnice koje nisu prošle, organizirat ću stražu, a kad te uhvatim, čuvaj se. Kad neće policija, ja ću. Srest ćemo se, ne brini", stoji u poruci koju je pričvrstio na pano. 

"Prije tri mjeseca o svemu sam obavijestio policiju pa se taj što skida osmrtnice malo primirio. Međutim, očito je kako ne misli ili ne može odustati od svog morbidnog hobija. Skinuo je te dvije noći sve osmrtnice, a mene obitelji i prijatelji pokojnika prozivaju da ih nisam ni postavio", rekao je Mikulandra za Šibenik.in i dodao: "Ovaj put me baš iznervirao pa sam mu sam napisao i na pano zalijepio poruku. Malo je oštra, ali ne znam više što raditi. Čini mi se da je barem nakratko urodila plodom jer prošlu noć nije skinuo niti jednu." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.