Princ Harry otputovao u Kaliforniju nakon kratkog sastanka s ocem

Foto: EPA

Princ Harry vraća se u Kaliforniju nakon jednodnevnog posjeta Velikoj Britaniji, piše Daily Mail. Došao je u London kako bi posjetio svog oca Charlesa kojem je nedavno dijagnosticiran rak

Vojvoda od Sussexa viđen je danas na londonskom Heathrowu nakon što ga je jučer iz istog aerodroma ispratilo policijsko vozilo. Meghan Markle i djeca Archie i Lilibet za to su vrijeme ostali kod kuće u Kaliforniji. 

Podsjećamo, Harry je jučer stigao u London oko 14:40 sati, a potom se susreo s Charlesom u kraljevskoj rezidenciji. Britanski mediji pišu da su imali kratki sastanak od 45 minuta prije nego što su kralj i Camilla odvezeni u Buckinghamsku palaču. Priča se da je Harry nakon susreta s ocem prenoćio u londonskom hotelu. Nije se susreo ni s bratom Williamom.

"Harry je zapravo beskućnik kad posjeti domovinu", piše Daily Mail i objašnjava da je još lani izbačen iz Frogmore Cottagea, nakon što je odbacio kraljevske dužnosti. Lani je Harry navodno htio posjetiti majčin grob i tražio smještaj u Windsoru, no to mu je palača odbila.

Pročitajte više