Princ William i Kate Middleton na medeni mjesec putuju u Jordan?

IAKO je službeno destinacija na koju će na medeni mjesec danas otputovati princ William i njegova supruga, novopečena princeza Catherine, još uvijek stroga tajna, britanski mediji pišu kako je najizglednije da će se slavni par zaputiti u Jordan jer se žele odmoriti negdje gdje je "toplo i sunčano".

> Video: Vjenčali se princ William i Kate Middleton, filmski kraljevski poljubac izostao i na balkonu

> Princeza Catherine: Drago mi je što nas vrijeme nije iznevjerilo, imali smo sjajan dan

William i Kate, koji od vjenčanja nose titule vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, na medenom mjesecu žele malo privatnosti nakon što je njihovu svadbenu ceremoniju popratilo više od dvije milijarde ljudi širom svijeta. Kako bi s dragom mogao otputovati na odmor, princ William zatražio je dopust u RAF-u, gdje je u službi kao pilot potrage i spašavanja.

Podsjetimo, ni sama Kate do početka putovanja neće znati kamo je William vodi. Njena želja je da to bude kombinacija avanture i opuštanja. Kao moguće destinacije proteklih su se tjedana spominjale razne lokacije diljem svijeta - od Kariba, koje Kate i njena obitelj obožavaju, preko Južne Afrike gdje ju je William zaprosio, pa do Južne Amerike. Par je dobio i poziv da kao destinaciju za medeni mjesec odaberu Hrvatsku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.