Priznanje o burnoj prošlosti je najbolja reklama

NEMA bolje reklame od ispovijesti o svojim pogreškama, pogotovo onda kad se planiraš vratiti na scenu. "Rap je moja droga, ona me neprestano dizala, a onda kad je prestala počeo sam koristiti druge opijate", izjavio je kontroverzni Eminem za The Sun.

Paula je svoj problem skrivala 12 godina

"Što sam duže konzumirao drogu, to sam se lošije osjećao, iako nisam htio priznati da imam problem. Počeo sam koristiti nekakve nove tablete, liječnik mi je kasnije rekao da je to metadon, no, bilo mi je svejedno. Jednu večer sam zbilja pretjerao, predozirao sam se i gotovo umro, ali ni to me nije pogodilo u toj mjeri da shvatim da imam problem", rekao je Eminem.

Svoj je problem s ovisnošću priznala i Paula Abdul, koja je svoju bolnu prošlost skrivala dvanaest godina. "Najprije sam se smrzavala, onda bi mi odjednom bilo strašno vruće i počela bi se znojiti. Nisam htjela da javnost sazna, da publika odustane od mene", rekla je Paula.

Dvije potresne ispovijesti objavljenje su u samo nekoliko dana razmaka, a razlog za objavljivanje jedne od njih sigurno je vezan uz povratak na scenu.

Ž.P.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.