Procurile fotografije iz novog GTA-a?

Screenshot: Reddit

GTA VI bi mogao biti bliže nego što smo očekivali. Početkom mjeseca na Redditu su se pojavili novi screenshotovi za koje tvrde da su iz novog nastavka mega popularnog serijala Grand Theft Auto. Originalni postovi su ubrzo nakon objave i izbrisani, a Rockstar i dalje nije ništa potvrdio ni demantirao.

>Predmet mnogih rasprava: Kako vi nazivate ovu tipku na kontroleru PlayStationa?

Prošlo je pet godina od izlaska iznimno uspješnog GTA V i igrači željno iščekuju bilo kakve informacije u vezi s novim nastavkom igre. Zato se digla velika prašina kada su se pojavili navodni screenshotovi iz GTA VI. Post je ubrzo uklonjen, a priču je prenio YouTuber MrBossFTW

Zamagljena slika kao da je uslikana mobitelom iz prošlog desetljeća, nejasni detalji, crni obrub, sve je baš kao što treba biti kada procuri slika neka nadolazeće igre, ali radi li se zaista o GTA-u VI, nitko još nije potvrdio. Čak i spomenuti YouTuber smatra kako su slike lažne. 

Anonimni izvori već neko vrijeme dijele nepotvrđene informacije o GTA-u VI, kao da će glavnu ulogu u igri prvi put u serijalu imati ženski lik, da nas očekuje najveća mapa u povijesti te kako će izgledati priča. Zasad se radi samo o nagađanjima, a prema mišljenju stručnjaka, novi bismo GTA mogli čekati i sve do 2022. jer Rockstar i dalje pruža podršku za GTA Online.

Pročitajte više