Procurio predbračni ugovor Toma Bradyja i Gisele Bündchen

Foto: Instagram

U JAVNOST je procurio sadržaj predbračnog ugovora igrača američkog nogometa Toma Bradyja (45) i supermodela Gisele Bündchen (42), koji su se prošli tjedan razveli nakon 13 godina braka. Navodno je par već podijelio imovinu, a sve su dogovorili prije nego što je Bündchen predala zahtjev za razvod, izvještavaju američki mediji.

''Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja'', otkriva izvor za Page Six.

Naime, procjenjuje se da je Brady ''težak'' oko 333 milijuna dolara neto, a Bündchen, koja je najplaćeniji model na svijetu, oko 400 milijuna dolara. 

Dijelit će skrbništvo nad dvoje djece

Vjeruje se da će u konačnici Brady zadržati vilu vrijednu 17 milijuna dolara koja se trenutno gradi na bogataškom otoku Indian Creek u Miamiju. To su imanje kupili prije dvije godine, a Bündchen je prije razvoda za 1.25 milijuna dolara kupila stan u Miami Beachu. Ona će također zadržati zajednički dom na poluotoku Nicoya u Kostarici, gdje redovito odlazi na odmor s djecom.

Bivši par osim toga posjeduje i dom na Bahamima, još jedan u ekskluzivnom klubu Yellowstone u Montani i stan u New Yorku u kojem je Bündchen boravila tijekom njihova razlaza. Osim podjele imovine, par se trebao dogovoriti i oko skrbništva nad Benjaminom (12) i Vivian (9), a izvor za Page Six tvrdi da će Brady i Bündchen dijeliti skrbništvo nad djecom.

Supermodel je u petak podnio zahtjev za razvod, koji je odmah i finaliziran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.