Prodaje se stan u zgradi Glavnog kolodvora u Zagrebu za milijun kuna, ovako izgleda

Foto: Index Oglasi

NEOBIČAN oglas osvanuo je na Index Oglasima. Prodaje se stan u Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Ne u okolici, nego točno u zgradi Glavnog kolodvora.

Ovaj jednoetažni stan ima 64m2 i cijena mu je 139.000 eura, odnosno nešto više od milijun kuna.

"Prodaje se željezničarski stan u samoj zgradi Glavnog kolodvora s prekrasnim pogledom na Trg kralja Tomislava i najpopularniji dio zagrebačkog Adventa", stoji na početku oglasa ove nekretnine.

"Stan se nalazi u istočnom krilu, na drugom katu, a sastoji se od dvije velike prostorije/spavaće sobe, te još jedne velike prostorije koja trenutno služi kao kuhinja i blagovaonica, te prostrane kupaonice", opis je stana.

Navode da ovaj stan u Glavnom kolodvoru ima poseban raspored prostorija i da je moguće od njega napraviti tri manja apartmana.

"Stan je zbog specifičnog rasporeda moguće prenamijeniti u čak tri manja apartmana, što bi bila idealna investicija s obzirom na specifičnu lokaciju i zgradu u kojoj se stan nalazi. Vlasništvo uredno, tereta nema", piše na kraju oglasa.

Cijeli oglas i više fotografija možete pogledati OVDJE

Inače, u zgradi Glavnog kolodvora nalaze se pekare, kiosk, kafići, blagajne za kupnju karata, informacijski pult... Osim, naravno, kolodvora, u neposrednoj blizini su i tramvajska stanica te okretište autobusa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.