Producent Oscara tvrdi: Policija je bila spremna uhititi Smitha odmah nakon šamara

Foto: EPA

POLICAJCI su bili spremni uhititi Willa Smitha nakon što je na dodjeli Oscara ošamario voditelja Chrisa Rocka, izjavio je producent ceremonije za Good Morning America.

"Govorili su: 'Ići ćemo po njega, spremni smo. Možete podnijeti tužbu, ali mi ga možemo uhititi'", rekao je Will Packer pa dodao kako je Rock odbacio to ideju.

"On je rekao: 'Ne, ne, ne, dobro sam'. Policajci su ga pitali želi li da nešto poduzmu, a Rock im je rekao da ne želi", dodao je Packer, koji je nakon završetka Oscara na Twitteru kratko napisao: "Dobro... Rekao sam da neće biti dosadno". 

Podsjećamo, Smith je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara zbog šale na račun njegove supruge Jade ošamario Chrisa Rocka na pozornici.

Chris je kroz šalu rekao da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne "uzima ime njegove žene u usta".

Glumac se naposljetku objavom na svom Instagram profilu ispričao komičaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.