Projekcija "Ranog mraza": I Maja Šuput je suzu pustila!

"SLUŠAM ga od svoje petnaeste godine", ushićeno nam je otkila Maja Šuput kada smo ju pitali voli li Đorđa Balaševića. Ona je, uz tisuće Đoletovih fanova, sinoć premijerno u Opatiji pogledala film prvijenac novosadskog kantautora. Rasplakala se, kaže, kada je nakon filma Balašević s tamburašima izašao na pozornicu i to ne zbog tuge ili jer joj je nešto upalo u oko, već zato što je se legendarni kantautor toliko dojmio. A i zato što je zapjevao "Vasu Ladačkog". Žene plaču kad čuju "Vasu Ladačkog".

"Od 1. do 4. srednje slušali smo samo Balaševića"

"Ja sam inače fan od Balaševića i bilo mi je užasno krivo što nisam mogla biti na koncertu, ali sam odmah uzela karte kada sam čula da će biti projekcija. To je bio za ne propustiti", dodaje Maja koja Balaševića "aktivno" sluša od prvog srednje. "Mi smo svi u razredu bili veliki fanovi, a i oni koji nisu su uz nas postali. Od prvog do četvrtog srednje smo samo i isključivo slušali Đoleta. Od petnaeste sam sve već znala na pamet".

Iako je sve znala napamet, nije nam znala reći koja joj je Đoletova pjesma ipak srcu najdraža. "On ima previše dobrih pjesama, nema šanse da bi mogla izdvojiti jednu. A i to mi nekako ovisi o raspoloženju, ima nekih na koje se odmah rasplačem. Evo tulila sam nakon filma kad je izašao i pjevao Vasu Ladačkog, odmah su mi suze potekle", kaže Maja koju se dojmio i Balaševićev nastup u Kerempuhu koji naziva jednim od "top izlazaka".

Trodnevna manifestacija okupila više tisuća Balaševićevih obožavatelja

Osim iskvarcane Maje koja je također imala što pokazati na Ljetnoj pozornici, film je pogledao i njezin kolega Marko Tolja. Ipak bitnije je da je trodnevna manifestacije skupila više tisuća Đoletovih obožavatelja, da je koncert bio fantastičan, film odličan, a ako su naši pjevači nešto naučili od starog majstora, sreća je još veća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.