Proljetna revija: Posjetitelji papali kolačiće s Tine Katanić

PROLJEĆE je, osim kalendarski, stiglo i u glave i ormare naših poznatih dama. Neke od njih su se okupile na tradicionalnoj proljetnoj reviji na kojoj su, osim zablistale u haljinama za nadolazeću sezonu, otkrile da su jedva dočekale proljeće te kako će proslaviti Uskrs. Zvijezda revije bila je Tina Katanić koja se "odjevena" u veliku tortu spustila među uzvanike i ponudila ih kolačićima.

"Zvijezde Uskrsa su Friki i Flafi"

Sonja Kovač našla se u ulozi domaćice revije, a takvih je angažmana u njezinom životu sve više. "U redu mi je taj voditeljski posao. A posao je posao, nikada nisam posebno težila za takvim voditeljskim gažama Nekoliko sam puta odradila takve angažmane, netko je to vidio, prepoznao da mi je dobro išlo i sada imam sve više takvih ponuda", rekla nam je Sonja.

"Za Uskrs bježimo u Bjelovar, dragi, ja i zečevi Friki i Flafi. Oni su zvijezde Uskrsa, a tamo će uživati. Tri dana će trčati po vrtu, a nas dvoje ćemo uživati u maminoj kuhinji. Tradicionalno farbamo jaja, radimo i ona puhana koja potom ukrašavamo, a pravi je majstor za to moja mama. Ona ima smisla za te stvari, a za sve blagdane posebno uredi kuću pa će tako za Uskrs biti sve šareno", dodala je Sonja.

"Slavimo tradicionalno, uz šunkicu i jaja"


U krugu obitelji Uskrs će proslaviti i Doris Vrečko. "Za Uskrs sam doma, u krugu obitelji. Slavimo ga tradicionalno, uz šunkicu i jaja, kao i svi. Nema ništa posebno, a odmah nakon blagdana nastavljam s poslom", rekla je Doris, koja unatoč obvezama ima vremena za ljubav. "Za ljubav uvijek ima vremena, ne volim baš pričati o tome, ali sam sretna", rekla je Doris.

"Sretna sam što je proljeće i nadam se da će nam donijeti nešto lijepo"

"Ja baš volim Uskrs, to mi je, uz Božić, najdraži blagdan. U stvari, volim sve praznike", zaključila je Aleksandra Grdić. "Uskrs mi je posebno drag jer obilježava uskrsnuće, sve cvate, od pupoljaka, cvijeća, ljudi se bude i sve se budi", rekla je Alex koju posebno veseli produženi vikend. "Uvijek se spoje ti dani pa imam produženi vikend, a vesele me sve sitnice oko Uskrsa. Farbanje jaja, luk, kolačići, mamini i bakini specijaliteti", dodala je Alex koja će ovaj Uskrs provesti u Slavoniji, ali radno.

"Nakon blagdana ću uzeti par dana za odmor", rekla je Alex i dodala kako ju veseli što je konačno došlo proljeće. "Sretna sam što je napokon stiglo proljeće i nadam se da će nam ovaj Uskrs donijeti nešto lijepo te da će druga polovica godine biti bolja nego ona prva koja je bila pomalo morbidna i teška", poželjela je Alex.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.